230830-Banner-CJMapping-training

Na deze ééndaagse training kun je direct aan de slag!

Simply connect the dots

  

Introductie

Zie jij in jouw organisatie waar de klant behoefte aan heeft, nu en in de toekomst? En neem jij graag het voortouw dat jouw organisatie nodig heeft? Met deze Customer Journey Mapping training maak je een sprong in je persoonlijke ontwikkeling én creëer je een grote toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

We trainen je in onze CX methodiek en de praktijk, ondersteund door een innovatieve en makkelijk te gebruiken customer journey mapping tool. Zo leer je interactief en via praktijkvoorbeelden hoe je Customer Journey Mapping succesvol kunt toepassen in het vernieuwen en verbeteren van klantbediening. En word je een voorbeeld voor jouw organisatie in outside-in denken en werken. Kortom, je bent er na afronding klaar voor om Customer Journeys te maken die tastbare resultaten opleveren!

 

Meld je aan

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt als jij je wilt ontwikkelen als/naar customer journey mapping specialist, insights analist, marketeer, service designer of user experience researcher. Ook als je in jouw organisatie een (leidende) rol hebt of die gaat vervullen om Customer Journeys in te zetten stelt deze training je in staat direct je impact te vergroten.

Voor deze training is geen specifieke vooropleiding nodig.

Meer dan 1000 customer experience enthousiastelingen hebben deze training gevolgd in de afgelopen jaren. De Milkymap 6 stappen methode voor Customer Journey Mapping is toegepast in tientallen bedrijven. We passen de laatste ontwikkelingen in de markt toe, zoals personalisatie en AI. Onze trainers zijn senior customer experience professionals, die elke dag met onze gewaardeerde klanten samenwerken. Je bent bij ons dus in goede handen!

Wil je met je team aan de slag? We bieden ook in-house training aan voor teams, afgestemd op jouw behoeften. Neem hiervoor contact met ons op.

Photo(round)-Mapping
Photo(round)-Trainer

Wat kun je verwachten?

 • 1 trainingsdag— Je gaat een dag aan de slag en hebt je Customer Journey Map in handen. De theorie en methode ga je toepassen in jouw eigen organisatie. Zo helpen we je om direct impact te maken in je werk. 

 • 3 templates — Je krijgt minimaal drie inspirerende templates mee om tijdens en na de trainingsdag mee aan de slag te gaan. 

 • 6-8 mede astronauten —Ga met ons op CX Missie! De trainer stimuleert jou en de groep om met én van elkaar te leren. We delen cases, geleerde lessen en oefenen samen.

 • 1 ervaren trainer —De Milkymap Customer Journey Mapping training wordt altijd gegeven door een ervaren trainer. Je krijgt voorbeelden uit onze praktijk mee ter inspiratie.

 • 1 internationaal erkend certificaat — Na afloop van de training krijg je het internationaal erkende en op LinkedIn deelbare Milkymap Customer Journey Trailblazer certificaat!

Na deze training heb jij als Customer Journey Mapping specialist:

 • In één dag een gestructureerde aanpak geleerd om een Customer Journey te maken en te verrijken met data

 • Waardevolle inzichten voor verbeteringen kunnen ophalen uit de door jou ontwikkelde customer journey

 • Al eerste resultaten behaald via praktijkopdrachten

 • De laatste CX theorie, trends en ontwikkelingen opgedaan

 • Geoefend in Milkymap, één van de wereldwijd leidende Customer Journey Management platformen

 • Nieuwe mensen uit andere sectoren en bedrijven voor je netwerk leren kennen.
Photo(round)-Trainer2
Photo(round)-Trainer3

 

Na afronding van de training heb je:

 • Je digitale customer journey map; klaar om toe te passen in jouw organisatie

 • Je persoonlijke en professionele effectiviteit vergroot met nieuwe kennis en vaardigheden

 • 3 maanden toegang tot het Milkymap platform

 • Vrijblijvende “Mission Debriefing” van 30 minuten (online, per groep) om inzichten en lessen te delen en eventuele uitdagingen aan te pakken.


Praktisch

 

De training vindt plaats bij Milkymap, Stadsring 65G, 3811 HN, Amersfoort (5e verdieping, met geweldig uitzicht!) en duurt van 09.30 tot 16:30 uur

Voor lunch wordt gezorgd

Ons kantoor is prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Er is parkeergelegenheid in de buurt als je met de auto komt

De training gaat door bij zes deelnemers of meer. We stellen een nieuwe datum voor als een training onverhoopt niet doorgaat

Om je customer journey map te ontwerpen en bouwen, maak je een account aan in Milkymap. Je hebt een laptop nodig voor deze training

Na afloop van de training krijg je het internationaal erkende en op LinkedIn deelbare Milkymap Customer Journey Trailblazer certificaat

De investering voor deze training is € 495,- per persoon, exclusief BTW, inclusief lunch en materialen

Je ontvangt een factuur voor de workshop, directe betaling kan via een betaallink.

Photo(round)-Trainer1

Meld je aan

 

Shape.
Enrich.
Transform.

Create a truly customer-centric organisation.

 

Milkymap Universe biedt jou een thuis om spannende nieuwe vaardigheden en talenten op het gebied van customer journey management te ontdekken, en om lid te worden van onze community van meer dan 1000 (senior) professionals die hun organisaties leiden in klantgerichte transformatie.