Vraag het Gratis CX Life Cycle Model E-book aan

We hebben meer dan 10 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van één compleet framework om je Customer Experience mee te organiseren. Het CX Life Cycle Model wordt momenteel in meerdere organisaties gebruikt om prestaties te monitoren, inzichten te verkrijgen, impactvolle verbeterideeën op te sporen en meerdere Customer Journeys te verbinden in één overzichtelijk model. 

In het gratis E-book kun je lezen over:

- De structuur en het ontwerp van het CX Life Cycle Model

- Toepassingsmogelijkheden die jouw organisatie en haar Customer Experience vooruit kunnen helpen

- Regels om een CX Life Cycle Model succesvol te implementeren in jouw organisatie

Gebruik het formulier hiernaast om je gratis E-book te ontvangen.

CX Life Cycle Model voorkant

Schrijf je in voor ons gratis E-book


'Het maakt niet uit hoe complex en diepgaand onze Customer Journeys worden in de organisatie, ze komen altijd terug in het holistische CX Life Cycle Model.'

- Wouter van der Drift, Customer Experience Manager bij Vattenfall


Het CX Life Cycle Model is onderdeel van de Galaxy, ons Customer Experience Management platform voor Enterprises. Je kan de Galaxy op verschillende manieren ontdekken:

Login

Tijdens een gratis proefperiode

Je kan alle functionaliteiten van de Galaxy gratis 30 dagen proberen: vraag hier een proefperiode aan. Ontdek het CX Life Cycle Model, visualiseer Customer Journeys en werk samen met je team.

Kijk een korte preview video

In deze korte preview video kun je een aantal van de geüpdatete functionaliteiten uit het Galaxy 2.0 platform voor enterprises.

Visualizing a Customer Journey

Plan een gratis demo in

We laten je graag het Galaxy platform zien, bespreken hoe functionaliteiten jouw organisatie kunnen helpen en delen best practices met je. Je hoeft alleen een datum en tijd te selecteren.